2026 Działania

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mayris

2026 Działania

Post autor: Mayris »

Plan działań na 2026

0. WAŻNE - W baszcie podczas mrozów pękła rura - baszta jest wyłączona z użytkowanie do naprawienia uszkodzenia. Proszę o przeniesienie drewna z drewutni i ułożenie pod oknem w warsztacie, aby umożliwić prace naprawcze.

1. Noc Muzeów - 16 maja 2026 Lębork - Temat "Na ludowo" - tu Muzeum w Lęborku pyta czy możemy coś zaprezentować
2. Popis 30 maja 2026 - tak wskazują wyniki ankiety na razie
3. Jarmark Święgo Jakuba
3a) Spacer z duchami Krzyżaków - czwartek 23 lipca 2026 godzina 21.30
3b) Prezentacje rzemiosł/sylwetek średniowiecznych wzdłuż średniowiecznych murów miasta - tutaj miasto pyta czy coś możemy zaprezentować. Czy ktoś chce coś pokazać? 25 i 26 lipca. Proszę o zgłaszanie to przedstawimy co i jak oraz za ile.
4. Świecino/Bydynne/inny wyjazd -> Kto chętny gdzie?
5. Runowo - Imprerium Kontratakuje - druga cześć obozowania i gry terenowej z okresu wojny 13-letniej - pierwszy lub drugi weekend września 2026.

Inne propozyje?
Awatar użytkownika
Robert

Re: 2026 Działania

Post autor: Robert »

kwiecień-maj u mnie ciężko toteż :

3b)w związku ze sprawami rodzinnymi dam radę być 1 dzień tylko (bliżej terminu będę wiedział czy sobota czy niedziela)- jak będzie trzeba pokażę swoje dłubanie, ale chętniej wziąłbym prezentację uzbrojenia, opowiadanie o tym. Nic nie potrzebuję w kwestii apanaży
4. Jeśli zbierze się ekipa na Budyń, to chętnie, Świecino mam zamiar w tym roku odpuścić

5. Tu dobra, nieproszona rada- im będzie szybciej termin podany tym lepiej (nawet bez dokładnego planu imprezy tym lepiej)- rozmawiam z ludźmi i mają już reko kalendarze mocno zapełnione
DYNIO

Re: 2026 Działania

Post autor: DYNIO »

1. Odpadam
2. Popis 30 maja 2026 - Bede
3. Odpadam
4. Bydynne - Jak bedzie ekipa plus ja uzbieram szpej to z checia.
5. Runowo - Imprerium Kontratakuje - Tak bede
ODPOWIEDZ