Feldlager at the Brandenburg 15-17.09.2023

Awatar użytkownika
Robert

Re: Feldlager at the Brandenburg 15-17.09.2023

Post autor: Robert »

"The Google Form includes the registration for everyone, single participants, group members and groups themselves 🙂
Please register until the 30th of July!
Sadly Google Form allows only a single language, so there is only an english registration form. I hope thats alright for everyone.
If there are any questions regarding the registration form don't hesitate to ask! We can't wait to have an awesome weekend with you in September!
Just a reminder:
Filling out this form does not automatically guarantee participation.
You will receive an email with confirmation or if we have any questions.
Please note that adults need to pay a 50€ participation fee, kids under the age of 16 are free. Payment will be arranged separately after you register.
All participants must read and agree to our Privacy Policy and House Rules."

Czyli. Rejestracja już jest otwarta, a należy najpóźniej do do 30 Lipca się zarejestrować (jest opcja tylko po angielsku przez formularz google n stronie imprezy)/ rejestracja nie oznacza automatycznego akcesu, odpowiedź będzie na maila, lub dopytają, jeśli będą mieć wątpliwości.
Można się zgłaszać indywidualnie, lub grupą- jak robimy?
Składka dla dorosłych i młodzieży powyżej 16-go roku życia to 50Euro/ płatna po zaproszeniu, info w kolejnym mailu, trzeba też zaakceptować panujące zasady i politykę prywatności.
Awatar użytkownika
Albrecht

Post autor: Albrecht »

1. Mayris
2. Robert
3. Cacy
4. Albrecht
5.

Przejrzałem formularz rejestracyjny, można się zarejestrować grupowo i tak bym poczekał do +/- końca czerwca na resztę (tych co się zdecydują) i wtedy zarejestrował jako grupę.

Jeśli o broń czarnoprochową chodzi.. możaby gdzieś wcisnąć naszą bractwową hakownicę. Zależy w jakiej roli będą nas widzieć, jako rota nie wystąpimy ze względu na frekwencję.. chyba że z Lubliniakami w składzie?

Tak jak wspominałem już wielokrotnie mogę jechać swoim samochodem.
Eukaliptus kaktus... !
Cacy

Post autor: Cacy »

Początek czerwca i jak sądzę najwyższy czas określić się kto jedzie do Niemiec. Jak już napisane wyżej trzeba przesłać do organizatorów zdjęcia naszego ubioru, wyposażenia itd. My musimy ustalić jak i czym się tam dostaniemy, jakie namioty zabieramy, co z wyżywieniem i co chcemy tam robić oprócz maszerowania.
W związku z tym proponuję, a z racji wieku ustalam, termin 8 lipca jako dzień spotkania w baszcie "osób", które chcą pokazać się, a przede wszystkim zobaczyć jak wyglądamy na tle innych. Można powiedzieć, że jak do tej pory obracamy się we własnym, wąskim gronie, więc możliwość zobaczenia czegoś z dala od domu i własnego "grajdołka" będzie wielkim doświadczeniem na przyszłość.
Jesteście młodzi i macie wiele siły by podołać takiemu wyzwaniu, a odkładanie na potem, za jakiś czas nie jest dobrym pomysłem. Młodsi nie będziecie.
Termin 8 lipiec to dwa miesiące przed imprezą i wystarczający czas aby poprawić niedociągnięcia, które ewentualnie zauważą u nas organizatorzy.
Ci, którzy się zdecydują aby przeżyć największą rekoprzygodę tego roku, a może i największą rekoprzygodę swego rekożycia powinni się liczyć z tym, że 8 lipca włożymy do wspólnej skrzyneczki po 100 złotych, jako niezwracalny zadatek na poczet wyjazdu. Resztę szczegółów ustalimy na miejscu.
Koledzy, towarzysze, przyjaciele mam nadzieję, że 8 lipca ZABRAKNIE : ) miejsc przy naszym wspólnym stole w baszcie.
Do zobaczenia
JakStu

Post autor: JakStu »

8 lipca zapisany w kalendarzu
Awatar użytkownika
Marek

Post autor: Marek »

1. Mayris
2. Robert
3. Cacy
4. Albrecht
5.Marek

Urlop już zatwierdzony na ten termin.
Awatar użytkownika
Robert

Post autor: Robert »

Zakładam, że 6-stym załogantem będzie JakStu :P proszę się ustosunkować i wpisać :D
Awatar użytkownika
Matwiej

Post autor: Matwiej »

1. Mayris
2. Robert
3. Cacy
4. Albrecht
5.Marek
6. Maciek

Jakub nie zdążył na 6te miejsce. :))
Pozdrowienia ze Stolycy państwa krzyżackiego :))
Lothar

Post autor: Lothar »

1. Mayris
2. Robert
3. Cacy
4. Albrecht
5.Marek
6. Maciek
7. Lothar
Awatar użytkownika
Mayris

Post autor: Mayris »

"Hi Marcin,

thank you for your registration! It looks like everything is in order.

Are you aware that you are the only one from your group that has registered so far? We need an individual registration from every person participating as well as the group leader.

Further information and the running order for the Feldlager will be published via email, Facebook and our homepage: www.feldlager.eu a few weeks before the event. If you have any questions, you can reach me via email or Facebook.

I am looking forward to a cool event together!

Kind Regards

Nick Kraus"

Mi wychodzi z tego, że każdy musi się sam jeszcze zgłosić przez formularz...
Każdy do niedzieli musi się ogarnąć!! Jak chce jechać. Formularz jest po GER i ANG. Zdjęcia mam jakby co chyba każdej osoby!
Grupę zapisywałem pod nazwą Lęborskie Bractwo Historyczne
Awatar użytkownika
Matwiej

Post autor: Matwiej »

Radek, Adrian i ja zgłoszeni.
Pozdrowienia ze Stolycy państwa krzyżackiego :))
ODPOWIEDZ