Nie mogą Ci przesłać tego formularza na mayris@wp.pl. Traktuje to jako spam i odsyła z powrotem. Wysłałem ci na marcinramczyk@windowslive.com
Odbierasz wiadomości z tego maila?
Feldlager 2025, 19-21 września
- Daniel Gosk
-
JakStu
Re: Feldlager 2025, 19-21 września
Ja się wstępnie deklarowałem na forum. Mówiłem też, że chcę jechać, ale w przypadku takiego rozleniwienia organizacyjnego przestało mi się chcieć.
Jeszcze się waham, ale fajnie by było organizacyjnie ustalić cokolwiek. Choćby datę wyjazdu, bo nie wiem czy planowany jest wyjazd 17 czy 18 IX. Mamy na chwilę obecną 8 osób na liście i też nikt publicznie nie zadał pytania czy to przekłada się na 2 czy 3 samochody. Weredzin jedzie z nami z Lęborka czy z Warszawy.
Gdy Robert założył temat nie było żadnego odzewu.
W ogóle jak Marcin pyta kto będzie na wydarzeniu XYZ to dobrze by było napisać cokolwiek i nie dziwię się, że nie chce mu się już pytać wszystkich i organizować wszystkiego, tylko sam podejmuje decyzje takie i takie. Ale ja w ciemno niestety nie mogę zgłosić.
Dobrze by było na pytania czy ktoś gdzieś będzie pisać nawet że się nie będzie.
W przypadku członków Roty - wówczas gdy temat dotyczy dużych wspólnych wyjazdów czy popisów.
W przypadku członków LBH gdy chodzi o działania LBH.
Potwierdzenia na Lauchroden:
1. Mayris
2. Jarek Draws
3. Ela Draws
4. Jakub Weredzin
5. Robert Wenta
6. Marek Studziński
7. Maciej Budkowski
8. Daniel Gosk
Jeszcze się waham, ale fajnie by było organizacyjnie ustalić cokolwiek. Choćby datę wyjazdu, bo nie wiem czy planowany jest wyjazd 17 czy 18 IX. Mamy na chwilę obecną 8 osób na liście i też nikt publicznie nie zadał pytania czy to przekłada się na 2 czy 3 samochody. Weredzin jedzie z nami z Lęborka czy z Warszawy.
Gdy Robert założył temat nie było żadnego odzewu.
W ogóle jak Marcin pyta kto będzie na wydarzeniu XYZ to dobrze by było napisać cokolwiek i nie dziwię się, że nie chce mu się już pytać wszystkich i organizować wszystkiego, tylko sam podejmuje decyzje takie i takie. Ale ja w ciemno niestety nie mogę zgłosić.
Dobrze by było na pytania czy ktoś gdzieś będzie pisać nawet że się nie będzie.
W przypadku członków Roty - wówczas gdy temat dotyczy dużych wspólnych wyjazdów czy popisów.
W przypadku członków LBH gdy chodzi o działania LBH.
Potwierdzenia na Lauchroden:
1. Mayris
2. Jarek Draws
3. Ela Draws
4. Jakub Weredzin
5. Robert Wenta
6. Marek Studziński
7. Maciej Budkowski
8. Daniel Gosk
- Mayris
CZAS WYJAZDU
Wyjazd 18.09.2025 rano bardzo, godzina do ustalenia
Powrót 21.09.2025 po zakończeniu działań i spakowaniu, w drodze powrotnej dla chętnych udział we Mszy Świętej
Ewentualny powrót w 22.09.2025 w przypadku deszczu itp. co utrudnia pakowanie.
Wobec powyższego 22.09.2025 też należy wziąć wolne.
ORGANIZACJA WYJAZDU
Jak mam odpowiedzieć na zadawane pytania jak nie wiem kto jedzie. To skrajna nieodpowiedzialność. Ile samochodów? Jaki sprzęt? Jedzenie? Gotowanie? No żesz .... Bez informacji TUTAJ NA FORUM nie da rady. Nie na fb, nie smsem, whatupie itp. Mgliste wspominanie, że jadę, kiedy robimy coś innego mija się z celem.
W poście z 27 maja napisałem: "UWAGA - SUPER EXTRA PILNE - do jutra d o12.00 potrzebuję wiedzieć, kto jedzie na Feldlager.
Muszę podać ile osób i w jakim charakterze - zgodnie ze zgłoszeniem.
Kto tego nie zrobił niech ruszy 4 litery, bo nie pojedzie.
KTO SIĘ NIE WPISZE - NIE JEDZIE. PROSTE?!"
Czego tu można nie zrozumieć?! Trochę odpowiedzialności niezbędne! Jak mam traktować poważnie kogoś, kto ma mnie w d...? Chcesz być traktowany poważnie? Zacznij od siebie.
Na dziś wygląda to tak:
1. Mayris
2. Jarek Draws
3. Ela Draws
4. Jakub Weredzin
5. Robert Wenta-składka dla organizatorów opłacona.
6. Marek Studziński
7. Maciej Budkowski
8. Daniel Gosk
Wyjazd 18.09.2025 rano bardzo, godzina do ustalenia
Powrót 21.09.2025 po zakończeniu działań i spakowaniu, w drodze powrotnej dla chętnych udział we Mszy Świętej
Ewentualny powrót w 22.09.2025 w przypadku deszczu itp. co utrudnia pakowanie.
Wobec powyższego 22.09.2025 też należy wziąć wolne.
ORGANIZACJA WYJAZDU
Jak mam odpowiedzieć na zadawane pytania jak nie wiem kto jedzie. To skrajna nieodpowiedzialność. Ile samochodów? Jaki sprzęt? Jedzenie? Gotowanie? No żesz .... Bez informacji TUTAJ NA FORUM nie da rady. Nie na fb, nie smsem, whatupie itp. Mgliste wspominanie, że jadę, kiedy robimy coś innego mija się z celem.
W poście z 27 maja napisałem: "UWAGA - SUPER EXTRA PILNE - do jutra d o12.00 potrzebuję wiedzieć, kto jedzie na Feldlager.
Muszę podać ile osób i w jakim charakterze - zgodnie ze zgłoszeniem.
Kto tego nie zrobił niech ruszy 4 litery, bo nie pojedzie.
KTO SIĘ NIE WPISZE - NIE JEDZIE. PROSTE?!"
Czego tu można nie zrozumieć?! Trochę odpowiedzialności niezbędne! Jak mam traktować poważnie kogoś, kto ma mnie w d...? Chcesz być traktowany poważnie? Zacznij od siebie.
Na dziś wygląda to tak:
1. Mayris
2. Jarek Draws
3. Ela Draws
4. Jakub Weredzin
5. Robert Wenta-składka dla organizatorów opłacona.
6. Marek Studziński
7. Maciej Budkowski
8. Daniel Gosk
- Robert
Zdaje się, że kolejna impreza to Niemcy. Czy wszyscy z powyższej listy mają (ewentualnie czy nie ma kogoś, kto jedzie..):
-potwierdzenie zaproszenia od organizatorów
-opłaconą składkę
-aktualne potwierdzenie ubezpieczenia, ten potrzebny w Unii plastik..?
-potwierdzenie zaproszenia od organizatorów
-opłaconą składkę
-aktualne potwierdzenie ubezpieczenia, ten potrzebny w Unii plastik..?
- Daniel Gosk
Ja nie mam tego ostatniego, bo nie widziałem że jest wymagane.
- Robert
Nie pamiętam czy jest wymóg- ale z przyczyny praktycznej, musimy.
Jeśli komuś tf-tfu- coś się stanie ( na imprezie, w drodze..), potrzebne jest za granicą uwierzytelnienie ubezpieczenia, dla własnego dobra.
Jeśli komuś tf-tfu- coś się stanie ( na imprezie, w drodze..), potrzebne jest za granicą uwierzytelnienie ubezpieczenia, dla własnego dobra.
- Marek
2 tak -3 muszę znaleźć / wyrobić