Baszta upgrade - 10-11 maja 2024 roku
- Mayris
Baszta upgrade - 10-11 maja 2024 roku
10 maja - Robert przyjeżdża i będzie szykował materiały do przygotowania półek na strych
11 maja - pomoc potrzebna będzie w przenoszeniu rzeczy itp - licznie stawić należy się
11 maja - pomoc potrzebna będzie w przenoszeniu rzeczy itp - licznie stawić należy się
- Barbatvs
Re: Baszta upgrade - 10-11 maja 2024 roku
Z racji prac domowych w maju raczej się nie pojawię w Lauenburgu
Nie ma to jak z rana pomylić prochownicę z tabakierą.
- Daniel Gosk
Postaram się być 10-11.
- Jacek S.
Zapytam sie szefowej czy da radę okienko 10-11/05/ w grafiku...ale nic nie obiecuję 

Jest jak jest,.....
....za mało by żyć,....
....za dużo by umrzeć.
....za mało by żyć,....
....za dużo by umrzeć.
- Igor kubisiak
10 i 11 będę
-
To ja też będę 10 i 11
- Jacek S.
Wolne budu miał 11/05/....ale będę zjeżdżał nocki tego dnia
Od ktorej zbiórka so noszenie szleju na strych będzie?
Od ktorej zbiórka so noszenie szleju na strych będzie?
Jest jak jest,.....
....za mało by żyć,....
....za dużo by umrzeć.
....za mało by żyć,....
....za dużo by umrzeć.
- Robert
Plan jest taki, jak pisał Mayris 10go zacznę szykować na dole płyty (wpadnę z bratem który takie prace sprawniej ogarnia niż ja), a 11go od rana jakaś pomoc się przyda przy noszeniu płyt aby je na strychu zamontować- zacznę z samego rana. Jak będziecie, tak będziecie
Nie wiem co innego będzie do roboty w baszcie- mi się przyda pomoc doraźnie, nie cały czas, bo nie będzie non stop tragarzenia dół-góra, tylko interwały. Pewnie 2 ludzi na zmianę- reszta do innych zadań.
Na strychu będzie trzeba pozabierać spod skosów graty. Zacznę od prawej strony, przeciwległej do schodów, tam leci większość regałów.
Jakby ktoś miał czas, to dobrze by było zrobić to do piątku, żebym miał miejsce do pracy. Wszystkie rzeczy, na drugą stronę, aby było miejsce do skręcania i ustawiania regałów.
Jak regały będą kolejno zrobione, część gratów będzie można już na nie składać-bo będzie z tego co pamiętam na drugiej stornie ( po lewej gdzie schody) też jakieś ze 2 do robienia. Łącznie naliczyliśmy z Jarkiem 7 modułów regałów wchodzących między krokwie.

Nie wiem co innego będzie do roboty w baszcie- mi się przyda pomoc doraźnie, nie cały czas, bo nie będzie non stop tragarzenia dół-góra, tylko interwały. Pewnie 2 ludzi na zmianę- reszta do innych zadań.
Na strychu będzie trzeba pozabierać spod skosów graty. Zacznę od prawej strony, przeciwległej do schodów, tam leci większość regałów.
Jakby ktoś miał czas, to dobrze by było zrobić to do piątku, żebym miał miejsce do pracy. Wszystkie rzeczy, na drugą stronę, aby było miejsce do skręcania i ustawiania regałów.
Jak regały będą kolejno zrobione, część gratów będzie można już na nie składać-bo będzie z tego co pamiętam na drugiej stornie ( po lewej gdzie schody) też jakieś ze 2 do robienia. Łącznie naliczyliśmy z Jarkiem 7 modułów regałów wchodzących między krokwie.
- Mayris
Płyty zakupione!
Będą w piątek - godzina jeszcze do umówienia!
Będą w piątek - godzina jeszcze do umówienia!